schrijven en redigeren

tekst

U zoekt een schrijver voor uw tekst of publicatie? Onze liefde voor taal, levenslange schrijfervaring en brede ontwikkeling vormen de basis voor sprankelend en doeltreffend werk.

Teksten zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. We schrijven (en vertalen) ze met plezier en stoeien daarbij ook graag met tabellen, grafieken en illustraties. Inclusief journalistieke teksten en onderzoek.

Onze kracht: complexe onderwerpen terugbrengen tot de kern en daarbij de boodschap op een overtuigende, duidelijke en aantrekkelijke manier weergeven.

Onze kracht:

  • zakelijke en financieel-economische teksten
  • onderwijs, didaktiek, lesmateriaal
  • vechten tegen vaagtaal

Wie we zijn? Kijk op Arjen en Cathelijne.    

redactie

Uw tekst is zo goed als af, maar u twijfelt over de woordkeuze, zinsbouw, structuur of inhoudelijke samenhang? Als ervaren editor en eindredacteur nemen we uw tekst onder handen.

U heeft een concepttekst, u heeft de informatie, maar het moet anders, duidelijker, krachtiger, korter of voor een andere doelgroep? We passen de tekst voor u aan: van lichte eindredactie tot compleet herschrijven.

Vakinhoudelijk denken we met u mee. Samen gaan we op zoek naar de kern van de informatie en de beste manier om die op papier of digitaal weer te geven.

Voor meer eenheid in uw communicatie helpen we u ook met bijvoorbeeld een huisstijl of schrijfgids voor uw afdeling of bedrijf. Verder geven we graag tekstadvies, bijvoorbeeld over opbouw, structuur, inhoud en presentatie van rapportages en whitepapers.